Breen lootis esmalt jätkata Citroeni ridades. Seejärel pidas ta enda sõnul läbirääkimisi ka Hyundaiga. Kummastki tehingust siiski asja ei saanud.

“On olnud rasked nädalad. Mul ei õnnestunud järgmiseks hooajaks täisprogrammi tagada. See on olnud minu jaoks natuke raske,“ tunnistas Breen enda Facebooki lehel.

Lõppenud hooajal Rootsi rallil teise koha saanud ja hooaja kokkuvõttes 11. kohaga lõpetanud Breeni jaoks võib lootusekiireks osutuda M-Spordi tiimi. M-Spordil on Teemu Sunineni ja Elfyn Evansiga kokkulepped terveks hooajaks. Kolmandas autos istub hooaja kahel esimesel rallil aga Pontus Tidemand, kelle edasine saatus on veel lahtine. Ilmselt loodab Breen, et just tal õnnestub M-Spordiga veel kokkuleppele jõuda.

“Tunnen end juba paremini. Teeme kõvasti tööd, et WRC-sarja naasta. On suur võimalus, et oleme peagi tagasi. Hoian kõiki asjadega kursis. Mul on abilisi, kes mind aitavad. Olen olnud ka raskemates olukordades. Olen neist ikka välja tulnud. Peame andma endast kõik. Olen kindel, et oleme peagi tagasi,“ rääkis Breen.