"Kui mina temaga esimest korda kohtusin, siis ta vaevu rääkis, kui me temaga intervjuuks maha istusime. Selliste kõvade pähklite lahtimurdmine on alati tore ja tema rääkima saamise seadsin ma endale missiooniks," rääkis Williams.

"Tema puhul on tegu häbelikkusega, kusjuures ta hoiab praegugi pigem omaette, kuigi ta räägib palju rohkem kui varem. Vanasti vastas ta intervjuudes küsimustele vaat et ühe sõnaga, "jah", "ei", "võib-olla". Ühel hetkel tekkis aga väga selge murdepunkt. See oli Rootsi ralli, mida ta M-Spordi roolis sõitis. Ma täpselt ei mäleta, kas tegu oli tal üksiku etapi või osalise hooajaga, aga kui olin Karlstadis ja valmistusin teda intervjueerima, siis mõtlesin endamisi, et pean kõik küsimused endale väga täpselt ette valmistama, sest kui ta ühel hetkel rääkimise lõpetab, võib mul tekkida olukord, kus ma ei teagi, millest järgmisena rääkida. Muidu üritan ikka alati kuulata, mida sõitja räägib ja siis selle põhjalt vestlust arendada, aga kui ta midagi ei räägi, on see raske."

Waleslanna sõnul ootas teda ees aga üllatus. "Selle asemel, et mina oleksin pidanud ta hoolduspargist üles otsima, tuli ta ise minu juurde, surus mul kätt ja ütles tere. Olin täiesti vapustatud - ta oli varem ju olnud nii tõsine ning ainult sõitmisele keskendunud. Intervjuu ajal mõtlesin endamisi: kustkohast kõik need sõnad praegu tulevad? Kuskohas ta ennast peitnud on?

Ralli lõpu järel olime Karlstadis Scandic hotellis, mis oli toona kuulus ralli järelpeo poolest. Olin seal, Ott oli seal, Rich Millener ja Malcolm Wilson samuti, mõned inimesed veel. Tegime mõned dringid ja ühel hetkel oli Ott kadunud. Viis minutit hiljem tuleb ta tagasi... ja tal on käes kandik tekiilapitsidega! Malcolm pöördus minu poole ja küsis: millal oled sa varem näinud ühe poisi puhul sellist muutumist? Rääkisime veel pikalt selles, kuidas ta iseloom muutus ja kuidas ta oli ühtäkki valmis meediale ja teistele rohkem endast rääkima ja rohkem pakkuma. Minule tema iseloom meeldib, aga saan aru, et vahepeal võib ta katsete lõpus intervjuude ajal tunduda paraja jobuna!"

Kuula kogu podcasti siit (Williamsi osa Tänakust algab 1:00:30):