Kõige tõsisem neist oli Eesti Autospordi Liidu presidendi Ari Vataneni 1985. aasta õnnetus. Peaaegu 200-kilomeetrise tunnikiiruse juures kaotas soomlane auto üle kontrolli, misjärel see rulluma hakkas. Vataneni kaardilugeja suutis end ise vrakist välja vinnata, kuid Vataneni iste purunes kokkupõrke ajal, mistõttu lendas tema keha salongis ringi. Seetõttu sai ta ülitõsiseid vigastusi - õnneks suudeti ta helikopteriga piisavalt kiiresti haiglasse toimetada. Poolteist aastat õnnestusest taastunud ning seetõttu ka depressiooni langenud Vatanen on hiljem tunnistanud, et kopter päästis ta elu.

2002. aastal lõppes Argentina etapp toona Subaru ridades sõitnud praegusele Toyota tiimibossile Tommi Mäkinenile järsult: Marcus Grönholmiga võidu nimel heidelnud Mäkinen sõitis auto tagaosaga vastu teeäärt, misjärel paiskus tema auto suurelt kiiruselt korduvalt üle katuse.

2004. aastal tegi Argentinas tõsise avarii Markko Märtin, kui ta kiirel lõigul hüppelt halvasti maandus - terav nukk viskas üles auto tagaosa ning tema Ford võis toonaste esimeste hinnangute põhjal isegi katusele maanduda. Igatahes oli avarii sedavõrd ränk, et autost jäi järele vaid rusuhunnik.

2015. aastal sai ralli viimasel katsel üks ja sama kivi saatuslikuks praegustele tiimikaaslastele Andreas Mikkelsenile ja Thierry Neuville'ile: mõlemad rikkusid avariiga ära auto tagasilla ning pidid katkestama. Neuville'i jaoks läks sealjuures seetõttu kaduma potentsiaalne kolmas koht.

2016. aastal sai suur kiirus ning väike eksimus saatuslikuks Jari-Matti Latvalale.

2017. aastal tegi seal tõsise avarii Kris Meeke, kelle auto õhulend meenutas Tommi Mäkineni 15 aastat varem juhtunut.

Mullu elas Argentinas tõsise ehmatuse üle Kalle Rovanperä, kui tema WRC2 auto 173-kilomeetriselt tunnikiiruselt publikualasse paiskus ning seal olnud telgi ja kolm autot ära lõhkus. Õnneks jäi terveks ühes autosmaganud inimene.