Järveoja hinnangul tegi ralli üldvõidu püüdmise raskeks see, et hooaeg oli lühendatud ning samuti jättis eeldatust suurema jälje katkestamine hooaja avaetapil Monte Carlos.

„Segane aasta on olnud, mis lõi segi ka kogu rallikalendri. Mida enam korrata ei tahaks, oli see õnnetus, mis Monte Carlos oli, seda ei taha omal nahal enam kogeda, see oli valus. Aga sealt edasi ei toimunudki meie jaoks ühtki täisväärtuslikku rallit, kuna kõik rallid olid lühendatud kujul,“ rääkis Järveoja Topauto aastalõpuintervjuus.

„Sebastien Ogier võitis 122 punktiga hooaja ning kui ühelt etapilt on võimalik 30 punkti saada, siis jäime juba stardisirgel teistest 25 protsendiga maha. Normaalsel aastal pole üks ebaõnnestumine midagi erilist, aga tagantjärele vaadates oli see suur hoop individuaalse tiitli jahtimiseks,“ lisas Järveoja.

Möödunud aasta parimaks hetkeks peab Järveoja kodus toimunud Rally Estoniat ja selle võitmist.

„Pärast Mehhiko rallit tuli WRC-s päris pikk paus ja et eestlastele usaldati see ja nad suutsid hooaja uuesti käima lükata, oli saavutus omaette ja et me suutsime koduradadel võidu võtta, oli kindlasti eriline,“ ütles Järveoja.

Vaatamata lõppenud keerulisele hooajale ning ebakindlusele uue hooaja osas usub kaardilugeja, et peatselt algav uus rallihooaeg tuleb eelmisest parem, rallisid saab rohkem sõita ning Eesti rallipaar on Hyundai roolis valmis taaskord tõsiselt heitlema maailmameistritiitli eest.

„Plaan on lihtne – tiitel tagasi võita, see on number üks prioriteet. Tänavune oli kogemuste hankimise aasta uue tiimiga, et olla uuel aastal löögivalmis ja võidelda maailmameistritiitli eest,“ lubas Järveoja.

Mida Järveoja lõppenud hooaja, uute plaanide ning kohanemise kohta Hyundai Motorsport meeskonnas veel rääkis, vaata videost: