Škoda meeskond ise ühtegi kommentaari Meeke'i testisõidu kohta ei jaganud ning uudise avaldanud DirtFishi portaalile jäi teisipäeval tabamatuks ka rallimees ise.

Usutakse, et testisõidul keskenduti Michelini rehvide arendamisele, sest nende rattavarjudega oli paljudel sõitjatel hiljutisel Rally di Romal raskusi: parim Michelini rehviga piloot Filip Mareš (Škoda) oli alles kaheksas, kaotades Pirelli rehvidega sõitnud Aleksei Lukjanukile (Citroen) rohkem kui kaks minutit.

Colle Oggia teelõigul Meeke'i pildistanud fotograaf Julien Perez rääkis DirtFishile: "Kris sõitis kella üheksast hommikul kuni lõunani ja siis veel pärastlõunal. Ta tegi katsel kolm sõitu iga 30 minuti tagant - nad sõitsid Micheliniga kõvasti ja tegid palju tööd."

Meeke'i nähti viimati ralliautos veebruaris Belgias Legends Boucles a Bastogne rallil koos kaardilugeja Seb Marshalliga Ford Escort RS1800 masinas. Pärast seda pidid nad Uus-Meremaal tegema kaasa Whangarei ralli Mazda 2-ga, kuid üritus jäi koroonaviiruse tõttu ära.