"Viimane kurv. Rehv oli läinud nagu ilmselt kõigil. Läksin liiga külg ees ja esiots jäi valli kinni. See polegi tegelikult nii frustreeriv, sest esimese stardikoha pärast oli see nagunii nädalavahetus, mis tuleb unustada," rääkis kaevamisest higine Ogier finišis.

Monte Carlo rallilt maksimumpunktid võtnud Ogier jäi juba esimese päeva lõpuks Ott Tänakust 49,8 sekundiga maha, sest pidi esimesena startides tagumistele teed puhastama. Laupäeval alustas ta viiendalt stardikohalt, aga kuna juba päeva esimesel katsel sõitis end lumme kinni Lorenzo Bertelli ning pärastlõunal katkestas mootoririkke tõttu Pierre-Louis Loubet, pidi seitsmekordne maailmameister viimastele katsetele startima kolmandana.

7. katsel kaotas Ogier katsevõitjale Kalle Rovanperäle 7,9 sekundiga ja tõusis üldarvestuses kuuendaks, kuid kaheksanda katse äpardus kukutas ta paremusjärjestuses punktikohast kaugele.

Kuna ta siiski katse lõppu jõudis ja homme startida saab, jääb talle siiski veel lootus püüda punkte homselt punktikatselt.