"Kõik tahaksid teda iseenesest enda ridadesse, aga Citröenil on kindlad lepingud Esapekka Lappi ja Sebastien Ogier'ga olemas ehk nemad võib ilmselt võimalike kosilaste hulgast välistada," alustas Evans. "Hyundai, Toyota ja M-Sport on selgelt eestlast jahtimas."

"Kus jätkab Tänak praeguse seisuga kõige tõenäolisemalt? Ma ütleks, et Toyota või Hyundai juures," jätkas britt. "Tahaksin väga öelda, et M-Sport, sest see oleks tõeline unistus. Malcolm Wilson on ka rääkinud oma soovist tuua Tänak tagasi tiimi, kus ta karjäär alguse sai."

"See (Tänaku palkamine) nõuab aga väga palju raha ja ma pole kindel, kas M-Spordi jaoks on see hetkel võimalik. Selge on aga see, et Toyotal ja Hyundail on nii ressurssi palkamiseks kui ka väga kiire auto, seega minu hinnangul on nende kahe tiimi vahel hetkel küsimus."

Evans avaldas, et rääkis Tänakuga tema filmi (Ott Tänak: The Movie - toim) esilinastusel ja uuris temalt plaane uueks hooajaks. "Tänak rääkis, et soovib võimalikult kiirelt asjad paika saada, et saaks hooaja teises pooles keskenduda ainult MM-tiitli võitmisele. See ajas veidi Tommi Mäkineni plaanid sassi, sest tavaliselt hakatakse lepingutest rääkima Soome ralli paiku. Mäkinen polnud valmis nii kiirelt kohe läbirääkimistesse asuma."

"Sardiinia ralli ajal oleksin veel öelnud, et eestlane jätkab Toyotas. Ta veel ise ütles mulle, et praegu on tema ümber perfektne kooslus, aga viimasel katsel tabas mehe autot katastroof," vihjas Evans viimasel katsel juhtunule, mis Tänakult Sardiinias esikoha röövis. "Neid vigu on juba liiga palju esinenud Toyotal. See võibki eestlase hoopis Hyundaisse viia."

"Tänak ei muretseks Thierry Neuville'ga ühes tiimis sõitmise üle, sest ta on praegu ülimalt enesekindel. Ta on praegu täielikus tippvormis ehk teisisõnu ükski sõitja ei paneks eestlast oma koha pärast muretsema."