Hyundai tiimijuht Alain Penasse tunnistas Autosport.com-ile, et nad hoiavad end Meeke`i olukorraga tihedalt kursis.

"Hetkel meil lepingut temaga (Meeke) pole, kuid hoiame sõitjateturul silma peal. Pole kahtlustki, et Meeke on väga kiire mees ja suudab rallisid võita. Samas on elu näidanud, et ta on ebastabiilne," sõnas Penasse. "Ta meenutab mulle Jari-Matti Latvalat - ka soomlane on ebastabiilne, kuid võidab sulle hooaja jooksul üks kuni kaks rallit."

2015. aastal, enne kui Meeke sõlmis lepingu Citröeniga, tegi talle pakkumise ka Toyota tiim. Toyota boss Tommi Mäkinen kinnitas hiljuti, juba enne Meeke`i eelmise nädala vallandamist, et on valmis tulevikus põhjaiirlase palkamist kaaluma.

M-Spordi tiimijuht Malcolm Wilson ütles Autospordile, et tal on kahju, et WRC sari kaotas "sellise võitja nagu Meeke`i". Samas kinnitas Wilson, et on oma praeguste sõitjatega väga rahul ja uue mehe palkamisele ei mõtle.

Citroëni rallimeeskond vallandas Meeke`i eelmisel neljapäeval, tuues põhjuseks Portugali ralli, mis lõppes põhjaiirlase ja tema kaardilugeja Paul Nagle'i jaoks raske avariiga.

"See ei olnud lihtne otsus, sest see mõjutab nii sõitjat kui kaardilugejat, kuid põhjused peituvad turvalisuses. Meeskonna juhina pean selle eest vastutama," põhjendas Citröeni meeskonna juht Pierre Budar Meeke`iga lepingu lõpetamist.