"Mõned teeosad muutusid päris kehvaks, mida oligi oodata, sest väikeseid teid kasutati üsna palju. Ka sellepärast tuleb natuke miinust, et hommikul alustati nii vara. Keegi ei saa ju viie ajal ärgata," sõnas 19-aastane Rovanperä Rallit.fi-le.

Kuna Rally Estonia sõideti tavapärasest lühemas formaadis, algas laupäevane ja pühapäevane võistluspäev varakult ning kiiruskatsete graafik oli väga tihe.

"Ralli hindeks annan 3,5/5," hindas Rovanperä, kes sai Eestis viienda koha, kuid võitis punktikatse.

M-Spordi sõitja Esapekka Lappi andis samas Rally Estoniale täispunktid. "Ma arvan, et kahe kuu jooksul jõuti kõik üsna hästi üles ehitada. Kritiseerimiseks ei näe põhjust. Suur aitäh ka pealtvaatajatele, kes ei tulnud üheski kohas meile liiga lähedale, kui olime masina peatanud. Nad said olukorrast hästi aru," kiitis Lappi.

Maksimumpunktid andis rallile ka Lappi tiimikaaslane Teemu Suninen. "Korraldajad olid kõigi asjade eest väga hästi hoolitsenud, minul kaebusi pole. Paljud rallide korraldajad võiksid sellest õppida. Ettevalmistusperiood oli lühike, nii et selles mõttes oli ralli kenasti korraldatud," tunnustas Suninen.