Hyundai i20 R5 masinaga kihutanud 41-aastane Kelly ja tema kaardilugeja Donal Barrett sattusid avariisse Donegali ralli viimase võistluspäeva esimesel kiiruskatsel. Kohaliku meedia andmetel kaotas Kelly auto üle kontrolli ning sõitis masinaga läbi heki ja lendas põllule.

Kelly tunnistati arstide poolt kohapeal surnuks. Tema kaardilugeja Barret viibib haiglas, aga õnneks pole tema vigastused eluohtlikud. Avariijärgselt katkestati kogu ralli ning õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

"Donegali motospordiklubi ja Iirimaa autospordiliit edastab oma kaastunded Manus Kelly perekonnale ja lähedastale. Kelly sai surmavalt vigastada traagilises õnnetuses 23. juunil Donegal International Rallyl," seisis kohaliku motospordiklubi ja autospordiliidu ühises avalduses. "Meie mõtted on koos kõigi Kelly lähedastega."

41-aastane viie lapse isa Manus Kelly oli Iirimaa rallispordi üks tuntumaid nimesid. Ta oli kolmekordne Donegali ralli võitja. Kelly oli ralli kõrvalt ka aktiivne poliitik ja alles möödunud kuul valiti ta Donegali krahvkonna nõukogu liikmeks.