Enne Korsika rallit tehtud, aga praegu avaldatud intervjuus puudutas Fowler muuhulgas ka Ott Tänaku personaalküsimust.

"Tundub, et ta on autoga väga kiiresti ära harjunud," rääkis Fowler. "Ta töötab meeskonnaga väga hästi ning toob meile värsket infot ja värskeid vaatenurki, mis on hea asi meie tiimis kõigi jaoks."

Üldise seisu kohta sõnas Fowler, et Toyota võib praegu asjadega küllaltki rahul olla. "Areneme kenasti edasi. Peamised asjad, mille kallal oleme eelmise aasta lõpust alates tööd teinud, on "jokkerid" (homologatsiooniekstrad), mille oleme auto külge pannud. Oleme muutnud auto aerodünaamikat ning teinud tööd kaalu vähendamise kallal."

WRC autode puhul on paika pandud miinimumkaal, millest allapoole ei tohi võistlusauto kaal langeda. "Soovime auto üldist kiirust parandada nii, et teeme selle kaalulimiidist kergemaks ja lisame seejärel ballasti. Suurem osa meie pingutustest ongi selle fookusega, et auto kaal oleks pidevalt piiri peal. Üldiselt oleme sellega rahul, aga probleem tekib nendel rallidel, kus tee pealt koguneb masina külge palju pori."

Edasise hooaja osas lausus Fowler, et Argentina ja Sardiinia rallide eel võib Toyota end suhteliselt hästi tunda. "Argentina on kruusaralli ja meie seadistus on nüüd üsna stabiilne. Oleme kruusa peal näidanud head kiirust: Mehhikos võitsime punktikatse ja kokku kuus kiiruskatset. Selles mõttes ei ole kiiruse osas meil enam väga palju teha - praegu on aga prioriteediks töökindlus, et sõitjad saaksid rallivõitude peale võidelda."