"Pärast võidukat Tšiili rallit on meil veelgi häid uudiseid Portugalist! Alates meie naasmisest autoralli MM-sarja, on meil igal aastal olnud Portugalis raskusi," sõnas Toyoda meeskonna pressiteate vahendusel. "Kolmandal katsel siin näitasime head kiirust, suutes ralli esimeses pooles hõivata Toyota masinatega kolm esimest kohta. Lõpetuseks suutsid Ott ja Martin tõusta poodiumi kõrgeimale astmele."

"See on kogu meeskonna ühise saavutus! Tahan tänada nii Otti, Martinit, kui kogu Toyota tiimi," jätkas Toyoda.

Tänaku meeskonnakaaslaste jaoks ralli nii hästi ei lõppenud. Jari-Matti Latvala pidi laupäeval katkestama vedrustusprobleemide tõttu katkestama ning pidi võistlust jätkama Super-rally süsteemis, aga sai tänu konkurentide ebaõnnele lõpuks seitsmenda koha. Kris Meeke oli veel viimase katse eel kolmandal kohal, kuid sõitis vastu puukändu ja pidi katkestama, jäädes üldse punktidest ilma.

"Jari-Matti ja Miikka (Anttila) näitasid kuni katkestamiseni head kiirust," lisas Toyoda. "Kris ja Seb (Marshall) on ralli-rallilt hakanud üha kiiremini sõitma. Neil oli kuni viimaste hetkedeni veel poodium käes. Proovime hooaja teises pooles kõigi kolme autoga häid tulemusi saavutada."

Autoralli MM-sarja järgmine etapp sõidetakse 13. - 16. juunini Sardiinias.

Kuula ka Portugali ralli kokkuvõtvat saadet "Kuues käik"!

1x
00:00