Kui Evans (42 punkti) jagab üldarvestuses Hyundai ässa Thierry Neuville'ga esikohta, siis kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier on kolmas (37) ja Kalle Rovanperä (30) neljas. "Kogu meeskonnale on hooaja algus olnud briljantne ja loomulikult loodame seda Mehhikos jätkata," rääkis neljakordne maailmameister Mäkinen Toyota pressiteate vahendusel.

Mehhiko etapi teevad keeruliseks rasked tingimused. Temperatuur võib küündida üle 30 kraadi, kiiruskatsed kulgevad kuni 2737 meetri kõrgusel merepinnast. Toyotal on varasemalt Mehhikos olnud probleeme ülekuumenemisega. Kui mullu sai Ott Tänak Toyota ridades Mehhikos teise koha, siis 2018. aastal oli Toyota meestest parim Jari-Matti Latvala, kes oli alles kaheksas. Aasta varem oli Latvala parima Toyota mehena kõigest kuues.

"Tegu on ralliga, kus kõrgus ja temperatuur võivad autode jaoks sõitmise raskemaks muuta. Oleme töötanud ja arenenud kõvasti, et seisu parandada. Nägime juba mullu, et meil ei ole enam jahutusega probleeme. Samuti oli kiirus väga hea. Seega olen enesekindel, et teeme tugeva ralli kõigi kolme mehega, kes on siiamaani suurepäraselt meeskonnaga kohanenud."