Neuville katkestas ralli laupäevase päeva esimesel katsel vedrustuse purunemise tõttu. Pühapäeval superrally süsteemis rajale naastes võttis ta katsevõidu kohe 14. kiiruskatselt, kuid säästis kahel järgmisel katsel rehve, et punktikatselt taas maksimum võtta. Seda ta ka tegi ning kirjutas punktitabelisse juurde viis väärtuslikku punkti. Sama palju punkte teenis ka üldarvestuses kümnenda koha saanud Sebastien Ogier, kes oli punktikatsel teine.

Tänak sai Türgist 28 punkti ning tõusis MM-sarja kokkuvõttes Neuville'i kannule teiseks, jäädes belglasest maha vaid 13 punktiga.

"Sõitsin punktikatsel gaas täiesti põhjas ega olekski saanud midagi rohkemat teha. Meil oli neid viite punkti väga vaja. Võitleme tiitli nimel väga tugevate meeste vastu, seega pidime endast kõik andma," rääkis Neuville Hyundai pressiteenistuse vahendusel.

"Ausalt öeldes tunnen, et meie oleksime pidanud selle võidu sel nädalavahetusel võtma. Olime selget kõige kiiremad, eriti reedel, kui me startisime rajale esimesena ning hoidsime päeva lõpuks liidrikohta. Poleks seda väikest vahejuhtumit olnud, oleksime siin võinud saavutada palju enamat."

"Olen pettunud, aga me võidame ja kaotame koos tiimiga. Saame sellest üle ning tuleme viimasele kolmele rallile tagasi tugevamalt," lisas belglane.