Möödunud nädalavahetusel toimunud Rally Estonia eel sõnas belglane, et peamine eesmärk on edestada Ogier'd ja Elfyn Evansit, kes olid temast üldarvestuses eespool. Kuni seitsmenda kiiruskatseni Neuville'i plaan toimiski, kes hoidis kolmandat kohta, kuid siis lõhkus Hyundai sõitja auto ja pidi võistluspäeva katkestama. Lohutust ei toonud ka punktikatse, kus teda tabasid mehaanilised probleemid.

"Igal etapil võib olukord muutuda väga kiiresti, seega jätkame võitlemist," rääkis üldarvestuses kolmandalt kohalt viiendaks langenud Neuville DirtFishile. "Kõik tundub nüüd palju keerulisem, kuid see on osa mängust ja teame, kuidas sellega elada."

"Auto oli hea ja nagu enne rallit ütlesin, siis viimastel kuudel tegime palju tööd," jätkas belglane. "Karantiini ajal oli veidi vaiksem, kuid kõik pingutasid väga ning ma polnud üllatunud, et auto oli kiire. Nüüd ootame juba järgmist rallit."

Juba järgmisel nädalal kihutavad WRC ässad Türgis. Neuville'i sõnul ta võitu iga hinna eest ei jahi, vaid soovib edestada tiitlikonkurente. "Järgime sama plaani nagu Eestis. Meil jäi veidi õnnest puudu, teistel sõitjatel olid sarnased momendid, kuid see on juba kord osa mängust."