Neuville on Hyundais sõitnud alates 2014. aastast. Lõuna-Korea tiimi ridades on ta võitnud 13 etappi ning lõpetanud üldarvestuses koguni neljal korral teisena. Nüüd meenutas belglane WRC kodulehel senise perioodi viit kõige säravamat rallit.

Viiendale kohale asetas kogenud ralliäss võidukat 2017. aasta Argentina rallit, kus ta kõigest 0,7 sekundiga edestas toonast M-Spordi sõitjat Elfyn Evansit. "Konkurents oli väga tihe. Läksime viimasele katsele 0,6-sekundilise kaotusega, kuid suutsime lõpuks 0,7-ga võita. Imeline!" meenutas Neuville.

Neljandale kohale pääses 2014. aasta Mehhiko ralli. Neuville saavutas raskel etapil kolmanda koha, mis oli talle esimeseks poodiumiks uues võistkonnas.

Kolmandana tõi Neuville välja sama aasta Saksamaa ralli, kus ta sai karjääri esimese võidu. "Esimene võit MM-sarjas jääb sõitjale alatiseks meelde. Ralli polnud minu jaoks lihtne, sest olin juba testikatsel üle katuse rullunud. Tulla sellest välja ning võita paar päeva hiljem esimene etapp oli väga eriline," vaatas Neuville aastatetagusele rallile tagasi.

Teisel kohal on Neuville'i jaoks tänavune Monte Carlo ralli. Üheksandal võimalusel sai belglane Monte Carlos oma esimese võidu. "Kui 2017. aastal uute autodega võistlema tulime, oli meil hea kiirus. Mullusel hooajal oli seis väga napp ning kaotasin vaid paari sekundiga. Nüüd olime aga veelgi tugevamad ja tegin hea viimase päeva ning suutsin võita," meenutas belglane.

Kõige väärtuslikumaks saavutuseks peab Neuville tunamullust Sardiinia MM-etappi. Hyundai sõitja pidas toona maha tulise heitluse pikaaegse rivaali Sebastien Ogier'ga ning sai lõpuks prantslase ees võidu 0,7 sekundiga.

"Olime (Sebastieniga) kogu ralli üksteisega koos, kuid viimane päev oli eriti pingeline. Asi polnud ainult sõidus, küsimärgid olid ka nende ajakaardi osas (Ogier' kaardilugeja Julien Ingrassia oli unustanud ajakaardi ühte kontrollpunkti maha, mille Ott Tänak prantslastele ära tõi - toim)," rääkis Neuville. "Palju stressi oli selle ümber, kas Ogier diskvalifitseeritakse või mitte. Lõpuks pidime keskenduma tema võitmisele ja sellega me ka hakkama saime."