Järveoja otsus sündis viimasel hetkel ning nüüd saab mees valmistuda võistluseks ainult neli päeva, mis on kindlasti omamoodi rekord, kuna tavaliselt valmistutakse selliseks jõuprooviks pikalt.

Järveoja sõnul oli ta antud teemat arutanud mõni aeg tagasi sõbra, endise kaardilugeja ja 2014. aastal koos Kaspar Koitlaga Soome meistriks tulnud Mait Laidveega, kuid pigem sellel tasandil, et kuidas Laidveel uue spordialaga läheb. Viimane on nimelt triatloniga tegelenud juba kaks aastat.

"Endalegi ootamatult võtsin juuni lõpus sõbra esitatud väljakutse triatlonil osalemiseks koheselt vastu. Seega on laupäevane poolpikk triatlon ajanappuse ja minimaalse treenituse pealt nii sportlikult kui ka vaimselt paras väljakutse. Mulle meeldib aga elus mugavustsoonist välja astuda ja teha asju, mis teistele ehk veidi totrad näivad. Eks laupäeval selgub, kas suudan püstitatud eesmärgid ka edukalt täita," sõnas Järveoja.

Järveoja läheb rajale harrastajana ning seab endale ainsaks eesmärgiks võistlus läbida. Lisaks osaleb ta võistlusel täielikult M-Spordi värvides, sest Allan Orase firma Momoo valmistas talle täpse M-Spordi triatlonikostüümi.