Tänak ja Järveoja teenisid traditsioonilisel üritusel mitmeid eriauhindu: muuhulgas valiti Tänak aasta sõitjaks, Järveoja aga aasta kaardilugejaks.

Sealjuures ei soovinud Järveoja, kes pidas auhinna võitmise järel mäletatavasti humoorika tänukõne, auhinda endale, vaid ulatas selle Sébastien Ogier' kaardilugejale Julien Ingrassiale, kes koos Ogier'ga kuuendat korda järjest maailmameistriks tuli.

"Ingrassia võttis Järveojalt trofee vastu ja nad embasid. WRC tegevdirektor Jona Siebel reageeris aga kiiresti ning võttis järsku kuskilt välja veel ühe karika, ilmselt lisatrofee, ja andis selle Järveojale. See oli väga ilus hetk," kirjeldas ajakirjanik David Evans.

Ingrassial oli põhjust Järveojat tänada veelgi: mäletame ju juhtumit suviselt Sardiinia rallilt, kus ralli viimasel päeval kiiruga finišist edasi sõitnud Ogier ja Ingrassia unustasid korraldajate kätte oma ajakaardi, mille Tänak ja Järveoja seejärel heatahtlikult järgmise autona kaasa haarasid. Ogier ja Ingrassia said küll selle eest 10 000 eurot trahvi, kuid säilitasid rallil saadud teise koha.