"Ma tahan ralli maailmameistritiitlit rohkem kui vormel-ühe tiitlit. Keegi pole neid kahte MM-tiitlit kunagi varem võitnud, mis muudab selle eriti põnevaks," sõnas algaval hooajal vormel-ühes Alfa Romeo meeskonnas jätkav 40-aastane Räikkönen Red Bulli ajakirjale Red Bulletin.

Räikkönen on WRC-sarjas osalenud aastatel 2010 ja 2011, kui sai Citroëniga sõites mõlemal hooajal kokkuvõttes 10. koha. Tema parimaks tulemuseks jäi toona 2010. aasta Türgi MM-ralli viies koht.

Soome meedia spekuleerib, et kõige tõenäolisemalt võiks Räikkönen lepingu saada kaasmaalase Tommi Mäkineni juhitavas Toyota WRC-meeskonnas. Mäkinen on oma tiimis alati soomlastele võimaluse andnud ning Räikkönen tooks kaasa ka Red Bulli sponsorluse.

Vormelikuulsuse leping Alfa Romeo Racing Orleni F1 meeskonnaga saab läbi tänavuse hooajaga, kuid tiimijuht Frederic Vasseur on juba mõista andnud, et tahaks näha Räikköneni jätkamist.

"Kimi sõidab nii kaua, kui ta tahab," kinnitas Vasseur hiljuti ajakirjale Blick, et on valmis soomlasele koheselt uut lepingut pakkuma.