"Eesti on suurepräane ning suved võivad olla sama kuumad kui Hispaanias, aga vahel võivad nad ka Walesi meenutada! Kodus peab ilmaga õnne olema, seega laste jaoks oleks tõeliselt hea, kui sa lähed kuhugi, kus päikesepaiste on garanteeritud. Meiega on veel pereliikmeid ja sõpru, seega nii on hea - aga see on ka tõesti mu ainus puhkus," rääkis Tänak.

Tänaku tiimikaaslane, samuti "Delfi rallipäevale" tulev Meeke lubas endale pärast Itaalia rallit vaid nädalase puhkuse ning hakkas siis Soome ja Saksamaa rallideks testima. "Pärast Itaaliat läksin ma nädalaks tagasi Iirimaale. Seejärel testisin ma ühe päeva Soomes, tulin neljaks päevaks koju [Andorrasse], seejärel läksin uuesti testima Saksamaale. Kolm päeva kodus ja tagasi Saksamaale, nädalaks koju ja siis Soome maamajja - ainult mina, perekond, saun ja suur järv."
Soome puhkuse kasuks on valiku langetanud ka Jari-Matti Latvala. "Ma ostsin eelmisel aastal uue maamaja. See on Saimaa, Soome suurima järve lähedal. Ootan seda aega põnevusega! See on naljakas. Kui sa oled kõigest eemal sellises kohas, siis sa lähed justkui tagasi loodusesse. Leiad endale tegevust, toimetad sauna või tule kallal sauna jaoks või midagi sellist. Alati leiab, millega end töös hoida ning siis ujuda ja asju teha. On hea, et saan natuke kõigest eemale ja pead tuulutada. Meil on suvel vaid kaks kuud sooja ilma ja päikest, seega peame sellest ajast viimast võtma," rääkis Latvala.

WRC koduleht avaldas täna artikli pealkirjaga "Kes kuhu puhkama läheb osa 1", mis viitab sellele, et peagi saavad fännid kuulda ka teiste rallistaaride puhkuseplaanidest.