Tavaliselt on Neuville'i eessõitjaks 57-aastane Bruno Thiry, kes on ise endine tippmees. Karjääri jooksul viiel MM-rallil poodiumile kerkinud Thiry jäi Monte Carlo ralli eel haigeks ning nii kutsus belglane appi Hyundai tiimikaaslase Dani Sordo.

Sordo on sel hooajal samuti Hyundai palgal, kuid ta teeb kaasa ainult seitsmel rallil. Hooaja avalöögi teeb ta kolmandal etapil Mehhikos. Seega sai ta Neuville'ile abikäe ulatada. WRC+ Live'i sõnul räägib Sordo korralikku prantsuse keelt, kuid siiski ei ole tema koostöö Neuville'iga kõige sujuvamalt kulgenud. Neuville viitas päeva jooksul sellele korduvalt.

„Keeruline hommik. Väga keerulised olud. Ei leinud head tunnet, et kõvasti suruda. Üritame Daniga koostööd parandada. Selles mõttes oli väga keeruline päev. Lõpuks koostöö paraneski. Saime sammhaaval asja paremaks. Loodetavasti saame homme samamoodi jätkata,“ tunnistas Neuville reedese võistluspäeva lõpus WRC+ Live'ile. Lisaks tunnistas Neuville ka Twitteris, et koostöö eessõitjaga ei kulgenud kõige libedamalt.