Prantsuse rallimeestele tõi selle eriauhinna Monte Carlo etapi napp võit Thierry Neuville`i ees. Ogier startis siis viimasele kiiruskatsele 0,4-sekundilise eduga, kuid katse keskel oli juhtima pääsenud Neuville. Tugeva lõpuga suutis prantslane siiski võidu võtta, edestades Neuville`i finišis 2,2 sekundiga.

"Monte Carlo ralli oli kahtlemata midagi erilist," meenutas Ogier WRC koduleheküljele. "Võitlesime viimasel kiiruskatsel Thierry`ga võidu eest ega teadnud, kas meil on võimalus. Meil oli masinaga probleeme ning võitlus oli ülitihe, ent lõpuks sai meie võitlusvaim kuhjaga tasutud. Andsime endast kuni lõpumeetriteni kõik ja see oli kahtlemata väga emotsionaalne võit," lisas prantslane.

Kui Autospordi ja veel mitme teise ralliportaali andmed vastavad tõele, tuleb juba ülehomme ametlik teade, et Ogier`st saab 2020. aastaks koos Elfyn Evansi ja Kalle Rovanperäga Toyota sõitja.

Tänavu kihutas kogenud prantslane Citroeni meeskonnas, kuid pärast Ogier` lahkumisotsust teatas Prantsuse autotootja, et uuel hooajal neid enam WRC-sarjas osalemas ei näe.