Väga suure tõenäosusega kolib Ogier uueks hooajaks M-Spordist Citröeni, kus ta oma WRC-karjääri alustas.

"Mulle tundub, et see (lepingu sõlmimine) tuleb üha lähemale," sõnas Ogier, jätmata samas konkreetsed meeskonnad nimetamata. "Tahtsin tootja pühendumisest (tehasemeeskonnale) rohkem teada saada ja seda ma ka sain. Olen alati tahtnud lepingud varakult ära sõlmida ja loodetavasti nii lähebki."

Citroëni boss Pierre Budar kinnitas aga taas, et neil pole kuskile kiiret: "Meil ei ole mingit ajakava paika pandud oma sõitjate esitlemiseks. Ma ei saa kinnitada, kas see juhtub sel nädalal või järgmisel kuul."

Küsimusele, kas ta eelistab Ogier`le pakkuda lausa kolme aasta pikkust lepingut, vastas Budar napisõnaliselt: "Elu näitab."

Viiekordne maailmameister Ogier on varem korduvalt kinnitanud, et eelolev leping jääb tema rallikarjääri viimaseks.

34-aastane Ogier praeguse meeskonna M-Spordi boss Malcolm Wilson kinnitas samas, et jätkab prantslase eest võitlemist. "Kunagi ei tea, mis võib juhtuda. Oleme selle nimel pikalt töötanud ega kavatse alla anda. Sébastieniga (Ogier) jätkamine on olnud meie uue aasta peaeesmärk ja selles osas pole midagi muutunud. Töötame selle nimel edasi," sõnas Wilson.

Hetkeseisuga on WRC-sarjas uueks aastaks lepingud olemas kolmel mehel: Ott Tänakul Toyotaga ning Thierry Neuville'il ja Andreas Mikkelsenil Hyundaiga.

Jaga
Kommentaarid