"Lõpuks ometi üks mõistlik otsus... Praegu on rallist palju tähtsamaid asju. Hoidke ennast," kirjutas Ogier oma Twitteri lehel.

Ogier on viimaste kuude jooksul korduvalt kritiseerinud rahvusvahelise autoliidu FIA ja WRC-sarja reageerimist koroonakriisile.

"Kurb on tõdeda, et olime enam-vähem viimased, kes taaskäivitasid oma sarja," kurjustas Ogier enne Rally Estoniat FIA-ga. "Me ei suutnud ära kasutada tõsiasja, et tegelikult oli olukord sel suvel üsna korras ja kontrolli all."

Prantslane lisas toona, et WRC meenutab aina enam amatööride sarja. Tema hinnangul oleks saanud suvel ja sügise alguses piisavalt palju MM-rallisid ära pidada, et hooaeg mingilgi määral täisväärtuslik oleks. Tagantjärele tarkus ütleb, et Ogier'l oli õigus, sest kindel pole ka detsembrisse planeeritud Monza MM-etapi toimumine.

Seni on tänavusel hooajal peetud kuus MM-rallit. Hetkel juhib Toyota sõitja Elfyn Evans 111 punktiga. Järgnevad Ogier (Toyota) 97, Thierry Neuville 87 ja tiitlikaitsja Ott Tänak (mõlemad Hyundai) 83 punktiga.