Teatavasti kuulub Loeb teist hooaega järjest Hyundai ridadesse. Sarnaselt eelmise aastale jagab ta ka tänavu kolmandat masinat. Kui Monte Carlos sai võimaluse prantslane, siis Rootsis kihutas Ott Tänaku ja Thierry Neuville'i järel kolmanda masinaga Craig Breen. Mehhikos oli stardis aga Dani Sordo. Koroonaviiruse pandeemia tõttu pole aga teada, millal järgmine etapp üldse toimub.

"Ma pole sõitnud Hyundai i20 WRC-ga Monte Carlo rallist alates. Ma ei suuda ära oodata, millal saaks rooli taha tagasi, kas siis ralli või testi jaoks," rääkis Šveitsis elav Loeb Hyundai pressiteenistuse vahendusel. "Ootan seda väga. See on loomulik, et igatseme meeskonnana koos töötamist, aga praegu on kõige tähtsam püsida terve."

"Igatseme rallit täpselt sama palju kui fännid. Loodame, et saame naasta nii kiiresti kui võimalik, aga see sõltub sellest, et kõik järgiksid praegu reegleid ja püsiksid kodus. Kui töötame kõik koos, saame kiiremini sellest jagu."

Kuidas üheksakordne maailmameister karantiini ajal end aktiivsena hoiab? "Sõidan vahel hommikuti rattaga ringi. Ostsin ja panin aias trampoliini kokku, mis andis tegevust juurde. Naudin selle peal hüppamist. Šveitsis pole liikumine nii piiratud kui Prantsusmaal, aga püüame võimalikult minimaalselt ringi käia," rääkis Loeb, lisades, et nii tema kui ta perekond on terve.

"Meil pole muud valikut, kui kohaneda praeguse olukorraga. Peame aktsepteerima praegust seisu ja andma enda panuse viiruse vähendamiseks. Loomulikult pole see lihtne, aga vaatame filme, mängime PlayStation'it ja Monopoly ning veedame lihtsalt perena koos aega," kirjeldas Loeb igapäevaelu karantiinis. "Olen Monopoly ajal sama võistlushimuline kui rallimasinas."

Missugust rallit sooviksid hea meelega taas läbi elada? "Võib-olla minu esimene võit Soomes. Oli sensatsiooniline tunne niimoodi piiri peal olla. Kui nüüd rohkem mõelda, siis hea meelega elaksin taas läbi oma esimese võidu Prantsusmaal (2005 - toim). Koos ralliga võitsin ühtlasi nii individuaalse kui meeskondliku MM-tiitli ja seda kõike oma pere ja sõprade ees. Arvestades tänast seisu, tahaksin väga neid inimesi näha ja midagi nendega koos tähistada."