19-aastase soomlase jaoks oli see esimene ametlik võistlus Toyota WRC masina roolis. Koos kaardilugeja Jonne Halttuneniga kihutanud Rovanperä edestas üldarvestuses teise koha saanud kaasmaalast Teemu Asunmaad 3 minuti ja 27 sekundiga.

Kolmandale kohale platseerus lõpuks Eerik Pietarinen (+4.15,9). Kusjuures viimasele katsele läks teise kohaga vastu Emil Lindholm, keda aga tabasid probleemid ja ralliäss pidi lõpuks neljanda positsiooniga leppima.

Kui avapäeval võitis Toyota sõitja viiest kiiruskatsest kolm, siis laupäeval ükski konkurent Rovanperäle vastu ei saanud. Tõsi, erinevatelt lähimatest jälitajatest oli Rovanperä ainus, kes uue generatsiooni WRC masinaga sõitis.

Lisaks Rovanperäle kihutas WRC masinaga ka F1-täht Valtteri Bottas. Soomlane keeras sedapuhku Citröen DS3 WRC auto rooli. Bottas saavutas kokkuvõttes üheksanda koha, kaotades Rovanperäle 9.54,1. Kui eelmine aasta Arctic Lapland rallil õnnestus soomlasel kirja saada ka kiiruskatse võit, siis tänavu jäi tal see saavutus kordamata.