Citröeni sõitja Ogier eksis Rootsi ralli reedesel päeval, täpsemalt 6. kiiruskatsel, kui sõitis lumevalli ning ei saanud sealt välja. Kuna väljasõidukohas polnud juures pealtvaatajaid, ei õnnestunud prantslasel oma masin kiiresti teele tagasi lükata. Ogier ei mahtunud enam ajalimiidi sisse ning oli sunnitud katkestama ja sõitma ülejäänud etappi Rally 2 süsteemis.

Ehkki Ogier oli pettunud lõpptulemusega, oli ta rahul Citröeni masinaga. "Ausalt öelda polnud auto üldse halb," vahendas Motorsport prantslase sõnu. "Arvestades seda, et läksime esimesena rajale, oli kiirus üsna korralik. Kindlasti oli Rootsi rallilt võtta kaasa ka positiivseid asju."

"Saan positiivse tundega mõelda hooaja peale," jätkas Ogier. "Rootsi ralli ei erine palju kruusarallist. Saime autoga tööd teha ning andmeid koguda (Mehhhiko jaoks). Citröeniga on veel vaja veidi tööd teha, et leida õige seadistus."

Rootsi rallilt täispunktid ehk 25+5 kogunud Ott Tänak (Toyota) tõusis esmakordselt MM-sarja üldliidriks. "Ta sõitis suurepäraselt, kuid hooajale mõeldes on meil ainult kaks rallit läbitud," kommenteeris Ogier.

Mehhiko etapp sõidetakse 7.-10. märtsini.