Kui mitmed rallisõitjad - eeskätt Citröeni mehed Sebastien Ogier` ja Esapekka Lappi - on Rootsit tabanud soojalaine tõttu muret avaldanud, et sealsed teed võivad MM-etapi ajaks kohutavas seisus olla, siis Olsson lükkas pilootide hirmujutud ümber.

"Meil on olnud viimastel päevadel plusskraadid ja see on hea," lausus Olsson Autospordile. "Kuna meil on olnud tavalisest külmem talv, siis see pole teedele hästi mõjunud. Me vajasime just soojemat ilma."

"Kui maapind on külmunud umbes ühe meetri ulatuses, siis just plusskraadid aitavad osa sellest pinnasest üles sulatada ja seejärel tekib niiskuse külmumisel eriti tugev aluspind," selgitas Olsson ja lisas: "Ka vihm teeks meile head. Igatahes on praegune +4 kraadi päeval meie jaoks ideaalne, sest öösel on umbes -10 ja see külmutab kõik ära."

Hooaja avaetapi Monte Carlos võitnud Ogier, kes stardib Rootsis esimesena, avaldas hiljuti kartust, et peab kihutama väga mudasel teel. "Praegust teedel olevat jääkihi paksust arvesse võttes on üsna kindel, et kruus tuleb kiirelt välja. Kardan seda," sõnas prantslane.

Viimase ilmaennustuse kohaselt peaks temperatuur jääma kogu Rootsi ralli vältel päeval null kraadi juurde või pisut üle selle.