30-aastane britt vigastas selga tänavusel Rally Estonial ning pidi seetõttu kõrvalt vaatama ka äsja lõppenud Soome rallit. Arstid on jälginud waleslase paranemist ning otsustasid, et Saksamaa etapiks mees piisavalt terveks ei saa.

"Mul on väga kahju, et pean hooaja nii olulises punktis jääma etappidelt eemale," sõnas Evans. "Pean enda tervise eest hoolitsema. Väga ahvatlev on lihtsalt mõelda, et pole hullu ja tulla tagasi, aga vajan rohkem aega tagasi tulekuks."

Veel pole selgunud, kes Evansi asemel M-Spordi eest Saksamaal sõidab. Võimalikeks variantideks on Soomes britti asendanud Gus Greensmith ja lisaks veel prantslane Eric Camilli ning välistatud pole ka Hayden Paddonile uue võimaluse andmine.

Mäletatavasti pidi Paddon osalema juba Soomes, kuid lõhkus testikatsel auto nii õnnetult, et Soome etapiks masinat korda ei saadud.

Täiendatud kell 14.42:

M-Sport andis teada, et Evansit asendab teist etappi järjest Gus Greensmith. "Nagu kõik, lootsin ka mina, et Evans saab Saksamaal sõita. Mul on Evansist väga kahju, aga ta peab täielikult tervenema enne, kui taas võistleb."

"Mul on Saksamaa etapil palju kogemusi ning Evans on ka tõestanud, et meie auto on seal kiire. Oma viimase asfaldiralli ma ka võitsin, seega usun, et olen Saksamaal tippudele lähemal," lisas Greensmith.