Eestlase sõnul huvitab teda meeskondade pakutavast palganumbrist märksa enam tiimi võimekus tiitli eest võidelda. "Prioriteet on alati sportlik pool. Sa tahad võita ja olla võimalikult heas tiimis. Pean tulevikku vaadates otsustama, kus on minu jaoks parim koht."

"Ma tunnen M-Sporti väga hästi. Ma tunnen neid inimesi ja tean, kuidas asjad käivad ja kuidas masinat arendatakse. Ma arvan, et mul on siin juba kõik olemas, mida vajan," rääkis Tänak.

Eestlane kiitis ühtlasi tänavust M-Spordi Ford Fiesta WRC masinat, mis on kümnest senisest MM-etapist võitnud neli: "Hetkel tundub, et meie auto on väga tugev ja üks neutraalsemaid selles osas, et temaga võib väga hästi sõita igal pool."

Tunnen M-Sporti väga hästi. Ma arvan, et mul on siin juba kõik olemas, mida vajan,"
Ott Tänak

"Mõni konkurent on kiire ühel, teine aga teisel rallil, kuid keegi pole näidanud meiega võrdväärset stabiilsust. See on tulevikuks väga hea märk."

Eesti rallisõitja lisas, et tahaks ka uuel hooajal näha enda kõrval sõitmas nii Sebastien Ogier`d kui Elfyn Evansit. "Tean Elfynit pikka aega ja meil on head suhted. Seb on samuti suurepärane tiimikaaslane. Ta on väga tugev, eriti vaimselt. Olen temalt palju õppinud. Eks näis, mis saab, aga kindlasti pole Sebi lahkumine kindel."

M-Spordi juht Malcolm Wilson teatas, et soovib kõigi kolme sõitja jäämist, kuid tunnistas samas, et tiim ei pruugi rikaste tehasemeeskondade rahaliste pakkumistega võrdväärselt konkureerida.

"Olen seda varem öelnud ja ütlen ka nüüd: muidugi ma tahan, et nad jääksid. Aga ma ei kavatse selle nimel meie meeskonna tulevikku ohtu seada," märkis Wilson.