Nimelt on Tänak vähemalt ühe kiiruskatse võitnud nüüd lausa 29 rallil järjest, mis on eestlase tõstnud kõigi aegade vastavas edetabelis kindlalt kolmandale kohale. Esimeste meesteni on aga veel väga tükk maad minna: esikohalt leiame Sébastien Ogier', kes võitis aastatel 2013-2017 vähemalt ühe kiiruskatse lausa 53 MM-rallil järjest.

Tabeli teise kohani võib Tänak jõuda aga juba järgmisel hooajal: Sébastien Loebi parimaks seeriaks on jäänud 2007-2009 saavutatud 37 rallit.

Argentina etapil jõudis Tänak ühele pulgale Thierry Neuville'iga, kes suutis 2016. aastast 2018. aastani võita järjest mõne katse 27 rallil jutti.

Jooksva seeria poolest on Tänaku lähim jälitaja Neuville, kes on alates eelmise aasta Saksamaa rallist suutnud mõne katse võita 12 etapil järjest.

Ott Tänak on ainus sõitja, kes suutis eelmisel hooajal kõigil MM-sarja rallidel vähemalt ühe katse võita. Sel hooajal on ainsana selles arvestuses suutnud Tänaku tempot hoida Neuville. Sébastien Ogier'l jäi katse võitmata Korsika etapil, Kris Meeke'il aga Rootsis.

Sel hooajal on Tänak olnud koguni nii võimas, et ta on seitsme etapiga kogunud juba 38 katsevõitu - seda on näiteks sama palju kui mullu maailmameistriks tulnud Ogier'l kogu eelmise hooaja peale kokku. Sealjuures on Tänak katsevõite noppinud igalt rallilt kamaluga: kõikidelt rallidelt peale Korsika (3) on eestlane noppinud vähemalt viis katsevõitu.