"Sardiinia ralli on tavaliselt kuum ja karm üritus. Sel hooajal toimub see etapp veidi hiljem, mis võib tähendada raskeid ilmastikutingimusi. Vihmane ilm võib muuta kogu ralli kontseptsiooni, seega tuleb valmis olla erinevateks tingimusteks," lausus Tänak Hyundai pressiteate vahendusel.

"Sardiinia ralli kiiruskatsed on tavaliselt suure haarduvusega teedel, mis võivad rehvide jaoks kujuneda raskeks. Seega on rehvidega toimetulek väga oluline. Loodame neil kruusateedel näidata Hyundai i20 Coupe WRC jõudlust ja võidelda esikoha eest," lisas eestlane, kes võidutses Sardiinias 2017. aastal.

Tänaku tiimikaaslane Thierry Neuville sõnas omalt poolt: "Sardiinias on ilusad sujuvad ja kitsad teed, mis sobivad minu sõidustiiliga. Oleme seal alati head kiirust näidanud ning varem kahel korral ka võitnud. Kuna tavaliselt on see võistlus suvel, siis võib ilm seekord olla erinev ja suurema väljakutse pakkuda, eriti kui sajab vihma. Enamus kiiruskatseid on meile aga varasematest aastatest tuttavad ning me ootame seda rallit juba suure innuga."

Enne Sardiinia etappi on Tänak 70 punktiga kolmandal ja Neuville 65 punktiga viiendal kohal. Liider on Elfyn Evans 97 silmaga, kellele järgnev Sebastien Ogier (79p).