"Monte Carlo on alati paras väljakutse, ehk isegi hooaja kõige suurem," rääkis kaardilugeja Martin Järveojaga koostööd tegev Tänak Hyundai pressiteate vahendusel. "Tegemist on aasta esimese võistlusega ning siis on olek alati veidi rahutum, närvilisem ja pole kindel, mida võib rallilt oodata. Ilm on alati muutlik, siin võib näha kõike samaaegselt, nagu oli ka meie esimesel rallil 2020. aastal."

"Meie eesmärk 2021. aastaks on lihtne: oleme siin, et võita kolmas järjestikune meeskondlik tiitel ning toetada sõitjaid, et nemad täidaksid omad ambitsioonid," lisas Hyundai meeskonna pealik Andrea Adamo. "Auto vastupidavuse ja taseme jätkusuutlik arendamine on võtmekoht, et suudaksime igal rallil konkureerida tipus. Järjekordne pingeline võistlus ootab ees, seega peame olema algusest saadik tipus."

Monte Carlo rallile läheb võitu kaitsma Tänaku tiimikaaslane Thierry Neuville. "Monte Carlo on alati keeruline võistlus hooaja alustamiseks, peamiselt erinevate olude tõttu. See on üks ainsatest etappidest, kus meil on neli erinevat rehvivalikut. Viimased kaks Monte Carlo rallit on olnud meeskonna jaoks edukad: 2019. aastal jäime võidust kahe sekundi kaugusele, mullu saime esimese võidu kätte," lisas Neuville, kes lõpetas ralli eel koostöö pikaaegse kaardilugeja Nicolas Gilsouliga. Hooaja avaetapil on Neuville'i kaaslane Martijn Wydaeghe. "See on meie esimene võistlus koos. Töötame kõvasti, et olla ralliks valmis, ehkki see võistlus paneb meid mõlemaid proovile."

Tänaku ja Neuville'i kõrval sõidab kolmanda sõidukiga hispaanlane Dani Sordo. Nagu belglasegi jaoks on ka Sordo puhul tegu märgilise ralliga. Nimelt on Monte Carlo ralli viimane, kus Sordo kaardilugejaks on Carlos del Barrio. "Tingimused võivad siin kiiresti muutuda, samal katsel võib kohata nii lund, jääd kui ka kuivasid teeolusid. Alati on väga oluline valida õiged rehvid," jätkas Sordo, kes järgmistel rallidel hakkab sõitma koos Borja Rozadaga. "See on minu viimane ralli Carlosega, seega tahame lõpetada kõrgel kohal."

Monte Carlo MM-etapp sõidetakse 21.-24. jaanuarini.