"Meie lähenemine on alati anda endast ja autost maksimum, kuid loomulikult on sel aastal piiride tunnetamine lihtsam, sest meil on selle masinaga kogemus juba olemas," kommenteeris Tänak Hyundai pressiteate vahendusel.

"Loodan, et meil tuleb pikem ja normaalsem hooaeg, nii et saame tõesti uuesti võistlus- ja töörežiimi naasta. Eelmisel aastal polnud meistrivõistluste rütmi saamine lihtne, sest etapid jäid sageli ära ja neid asendati, nii et muutusi oli palju. Siiski olen õnnelik selle üle, kui hästi suutsime neil rasketel aegadel meeskonnaga koostööd teha ja usun, et see muudab meid hooajaks 2021 tugevamaks. Meie eesmärk on meistritiitel ja selleks peame igal rallil kõrgeid kohti saavutama," lisas Tänak.

Hyundai tiimipealik Andrea Adamo märkis, et mullu saavutatud meeskondlik MM-tiitel tuleb kiiresti ära unustada. "Retsept on 2021. aastaks sama - peame jätkama rasket tööd ja olema väga keskendunud. Samuti peame unustama selle, mida oleme siiani korda saatnud, sest me ei saa minevikku jääda. Peame jätkama tuleviku ehitamist. Uute Pirelli rehvide nüanssidega harjumine võtab alguses kindlasti veidi aega ja meie ülesannete nimekiri on pikk, aga üritame kõigega hästi hakkama saada. Peame igal etapil võitlema võidu eest, ent konkurents on väga tihe," teatas Adamo.

Monte Carlo ralli sõidetakse 21.-24. jaanuarini.