-Viimastel päevadel-nädalatel on palju räägitud sellest, et Citroen võib MM-sarjast loobuda – ning 20. novembril tuligi ametlik teade, et järgmisel aastal sõidab MM-sarjas vaid kolm võistkonda. Milliseid mõtteid sul rallisõitjana selline uudis tekitab? Ühest küljest on nende loobumise tõttu konkurente vähem, teisalt kannatab ilmselt konkurentsi vähenemisega WRC üldine atraktiivsus ja populaarsus.

See on kindlasti suur tagasilöök kogu sarjale ja sunnib nii FIA-t kui ka sarja promootorit peeglisse vaatama ning midagi ette võtma, et sport ei kaotaks oma võlu. Paar aastat on meie spordil justkui hästi läinud, aga see ei tähenda, et areng võiks seisma jääda. Nüüd on kindlasti see koht, kus tulevikule tuleb selge suund anda, kuna see tekitaks nii fännides kui ka tootjates jällegi elevust nagu oli 2017. aastal uute autodega.

-Kataloonia ralli järel sai ametlikult selgeks, et sõidad järgmised kaks hooaega Hyundai ridades. Millal ja miks võtsid enda jaoks vastu otsuse, et soovid tiimi vahetada?

Otsuse tegin pärast Walesi rallit ja põhjus on Hyundai pidev areng ning tugev meeskond. Alati on lihtsam jääda, aga selleks, et võidelda tiitlile, ei tohi jääda arengus seisma ja niikaua, kui ma veel spordis olen, kavatsen endast parima anda ja usun, et suudan veel areneda.

-Alates sellest hooajast oli WRC sõitjatel võimalik endale valida püsiv number, mille all võisteldakse. Sinu valikuks oli 8, kuid uuel hooajal on sul maailmameistrina võimalus kasutada ka numbrit 1. Kas võtad Ogier'lt selle numbri üle või jääd endale õnne toonud 8 juurde?

Selle otsuse tegemisega on meil veel aega.

-Keda pead hetkel maailma parimaks autosportlaseks, kes ei ole rallisõitja? Miks?

Usun, et Lewis Hamilton! Ta on mentaalselt tugev ja teab enamasti, mida teeb.

-Millisest telefoniäpist on sul kõige rohkem kasu ja miks?

Delfi - saab muu maailmaga ka end kursis hoida.