"Suvepuhkuse ajal oli tore pere ja sõpradega pisut aega veeta, aga nüüd oleme täielikult keskendunud Soome ralliks," sõnas Ogier M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

"Paljude inimeste jaoks on just see ralli aasta tipphetkeks ja pole raske mõista, miks see on nii. Sellist atmosfääri ei leia kusagilt mujalt ja need teed sobivad rallisõiduks ideaalselt. See on aasta kiireim ralli, kus võideldakse sekundikümnendike eest."

Viiekordne maailmameister usub, et M-Spordi meeskonna raske töö kannab Soomes vilja. "Konkurents on ääretult tihe, aga M-Spordi ja Fordi insenerid ja disainerid on teinud väsimatult tööd, et saaksime startida võimalikult healt positsioonilt. Meil on auto tagaosas tehtud mõned aerodünaamilised muudatused ja loodame neist kasu lõigata," kommenteeris Ogier. "Samas on selge, et kõrgete kohtade eest võitlemiseks peab kõik ideaalselt klappima. Soome rallil ei andestata ka kõige väiksemaid vigu."

M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson lisas omalt poolt: "Puhkus on olnud pikk, aga meie raske töö pole peatunud. Oleme kõvasti vaeva näinud, et Soome etapiks oleks meil uus aerodünaamika. See on hetkel vaid ühel masinal, kuid oleme kindlad, et see annab Sebastienile ja Julienile (Ingrassia) natuke lisatuge edu saavutamiseks."

Enne Soome etappi juhul MM-sarja Thierry Neuville (Hyundai) 149 punktiga. Ogier kaotab teisena 27 ja Ott Tänak (Toyota) kolmandana 72 punktiga.