Lisaks Citröenist üle tulnud Ogier`le hakkavad uuel aastal Toyota rooli keerama senine M-Spordi sõitja Elfyn Evans ja soomlasest WRC2 Pro klassi maailmameister Kalle Rovanperä.

Ogier leiab, et vana kolmiku - Ott Tänak, Jari-Matti Latvala, Kris Meeke - lahkumine täies koosseisus ei pruugi Toyotale sugugi halvasti mõjuda.

"Kui insenereid töötavad pikka aega samade sõitjatega, muutub uute lahenduste ja võimaluste leidmine keeruliseks. Esimene tagasiside inseneridelt on, et nad kõik on masinaga päris rahul, kuid neil on raske selle arendamiseks uusi suundi leida. Seega vahest saavad uued sõitjad selles osas abiks olla ja meeskonda teistsuguse lähenemisega veelgi paremaks muuta," arutles Ogier, vahendab Itaalia meedia.

Oma uute tiimikaaslaste kohta ütles Ogier: "Elfyni üle oli mul siiralt hea meel, kui kuulsin, et meeskond otsustas ta palgata. Ta on selle auga välja teeninud, olles pikka aega sarjas sõitnud. Mis puutub Kallet (Rovanperä), siis kõige olulisem on talle rahulikult aega anda, et ta saaks õppida. See pole probleem, sest ma pole kunagi hooaega alustanud mõttega, et mis tiimikaaslased minu heaks teha saavad. Ma pole kunagi eristaatust endale nõudnud."