Neuville saavutas MM-sarja üldarvestuses 87 punktiga neljanda koha. Ta võidutses Monte Carlo rallil ning sai kahel korral teise koha, kuid kolmel võistlusel belglane punktidele ei jõudnud.

Meedias võrreldi palju ikka Neuville'i just Ott Tänakuga, kes hooaja eel Toyotast Hyundaisse siirdus. Möödunud aasta kokkuvõttes jäi peale eestlane, kes lõpetas kolmandal kohal, kogudes belglasest 18 puntki enam. Neuville rääkis portaalile, et tema tiimikaaslase tõttu lisapingeid ei tunne.

"Eelmisel hooajal tegin täpselt kaks sõiduviga. Türgis juhtisime enam kui poole minutiga, kui lõhkenud rehv meie võidu viimasel päeval ära rikkus. Sardiinias oleksime võitnud, kui poleks mootoriprobleeme olnud," võttis Neuville hooaja kokku. "Otil oli tehnilisi probleeme hoopis vähem."

2021. aasta hooaeg on ühtlasi viimane, kus ei ole WRC-s kasutuses hübriidtehnoloogia. Neuville'i hinnangul võib uue ajastu tõttu ka uued lepingud üsna varakult paika saada. "Testisõidud hübriiidautodega peaksid varsti algama. Seega võib eeldada, et meeskonnad ei lase uute autode rooli taha sõitjaid, kes 2022. aastal enam nendega ei jätka," arutles ta. "Seega, kes testib hübriidmasinat, jätkab ka tiimis."

Tänavune hooaeg peaks algama järgmisel nädalal toimuva Monte Carlo ralliga. Neuville läheb avaetapile vastu ainult ühe eesmärgiga. "Oleme lõpetanud seal poodiumil kolm aastat järjest. 2019. aastal kaotasime Sebastien Ogier'le vaid kahe sekundniga. Mullu võitsime teda 12 sekundiga. Kuigi ees on kõva võitlus, näen meid favoriitidena."