"Ootused on samad. Oti jaoks on see suurepärane võimalus. Olen kindel, et Ott suudab paljudel rallidel konkurentsi pakkuda. Kui vaadata lõppeva aasta Poola, Soome ja Wales’i rallit, siis olen kindel, et näeme uuel aastal hetki, kus on põnev Sebastieni ja Oti katseaegasid võrrelda," ütles Wilson intervjuus ERR-i spordiportaalile.

"Ott on selle aastaga palju arenenud ning usun, et võimalus töötada 12 kuud koos neljakordse maailmameistriga annab talle võimaluse palju õppida. Kindlasti tulevad võistlused, kus Ott on väga tugev ja konkureerib võidu nimel. Otil on võimalus areneda ning õppida, eelkõige kaugemat tulevikku silmas pidades."

Wilson nimetas kombinatsiooni Tänakust ja Ogierist viimaste aastate üheks parimaks M-Spordi meeskonnaks: "Meil on viimaste aastate üks paremaid sõitjaterivisid. Auto on küll kõigi jaoks uus ning vastupidavuse osas tuleb tagasilööke, sest vaatamata kõikidele katsetamistele saab tõelise pildi masinast ette ikkagi võistlusolukorras. Aga meil on kogenud mehaanikud ja loodetavasti oleme kõige eest hoolt kandnud."