Varasemalt oli selge, et M-Spordiga on leping olemas Teemu Suninenil. Nüüd avaldas M-Sport, et terve hooaja sõidab kaasa ka Elfyn Evans.

Evans vahetas uueks hooajaks ka kaardilugejat ning tema kõrval hakkab istuma endine Craig Breeni kaardilugeja Scott Martin.

“Viimased kaks nädalat on olnud tõeline karussell. Võitsime koos Sebastien Ogier'i ja Julen Ingrassiaga MM-tiitli. Seejärel jätsime nendega hüvasti. Edasi hakkasime aga enda tuleviku eest võitlema,“ rääkis M-Spordi boss Malcolm Wilson.

“See on tõsi, et meil ei ole kõik detailid 100 protsenti paigas, kuid suur töö on tehtud,“ lisas Wilson, kes tänas ka Fordi tehast, kellelt saadi jätkamiseks vajalikku tuge.

M-Sport märkiski, et Suninen ja Evans teevad kaasa terve hooaja. Veel lisati, et kahel esimesel etapil sõidab nende autoga ka rootslane Pontus Tidemand.

M-Spordi poolt avaldatud uudis tähendab, et tööta jääb senine Citroeni piloot Craig Breen. Breen on seega kolmas tippsõitja, kes tulevaks aastaks tööta jääb. Varasemalt on sarnane saatus tabanud Mads Östbergi ja Hayden Paddonit.