Kogu varalahkunud Burnsi karjääri ajal tema kaardilugejaks olnud Reid tõi eriliselt välja, et Tänaku esitus Tšiili rallil meenutas talle Burnsi ja Reidi 1999. aasta Suurbritannia etappi.

"Enesekindlus on WRC sõitjate jaoks tohutult oluline: kui sul seda pole, võib ebakindlus katse lõpuks päris palju sekundeid maksta. Ühtse rütmi ja hea pidamisega katsel on kindlust palju lihtsam leida kui mudastes ja udustes oludes. Küsige WRC-sõitjalt, milline etapp on kõige raskem ning kui ta ei ole just soomlane, on tema vastuseks just Soome ralli. Järgmisel kohal on ilmselt Walesi ralli, kuid nüüd ütlevad ilmselt paljud, et selleks on hoopis Tšiili etapp," kirjutas Reid.

"Jõudsime Richardiga 1999. aastal Walesi rallile pärast Austraalia etapi võitmist ning head testi. Üks Richardi tugevusi oli täpselt selle leidmine, mida ta autolt igal kindlal etapil tahtis ning testidel selle kätte saamine. Walesi ralli oli alati keeruline: suur kiirus ja libedus tähendab, et kompromisse tuli leida nii vedrustuse kui rehvide arvelt. Juurde tuli lisada ka mõned pimedas sõidetavad katsed, udu ja võib-olla isegi ka jää.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1999. aasta etapp algas Cheltenhamis ja sisaldas toona traditsioonilisi esimese päeva katseid parkide ja maamajade ümber. Lõpetasime päeva neljandana, mis tundus normaalne: olime liidrist vaid kümme sekundit maas. Teise päeva hommiku esimene metsakatse oli Radnor, kus tõusime neljandalt katselt esimeseks ning ei andnud liidrikohta enam kordagi käest - 15 katsest suutis keegi meid edestada vaid neljal. See katse ei olnud nii udune kui varasematel aastatel ja toimus 15 minutit hiljem, päevavalguse käes, nii et teistele sõitjatele meeldis see rohkem.

Colin [McRae] ei teinud head rallit, tal oli raskusi oma Michelini rehvide tööle saamisega, samal ajal kui meie kasutasime Pirellit. Myherini katsel pimedas sõitis ta teelt välja. Marcus [Grönholm] eksis Rheola katsel viimasel päeval ning jättis meie lähimaks jälitajaks tiimikaaslase Juha Kankkuneni, kes kaotas meile ühe minuti ja 47 sekundit. Tommi Mäkinen võitis oma neljanda MM-tiitlit hoolimata viimasel päeval katkestamisest, meie võitsime ralli teist korda järjest ning edestasime MM-sarja kokkuvõttes lõpuks teisena Didier Aurioli."