"Olen siin Jyväskylä uutes ruumides olnud paar päeva ja saanud inimestega kohtuda. Asjad on sujunud tasapisi," rääkis Tommi Mäkineni mantlipärijaks tõusnud Latvala Rallit.fi-le.

Aastatel 2017-2019 Toyota meeskonna eest sõitnud Latvala tunnistas, et värske tiimibossina tundis ta Toyota ruumidesse astudes veidi ärevust.

"Mul oli veidi sarnane tunne nagu kunagi keskkooli esimesel päeval, kui kõik oli uus ja imeline. Muidugi tunnen neid inimesi, kuid rallisõitjana oli tööle saabumine hoopis teistsugune kui praegu meeskonnajuhina. Nüüd tuleb asjadele mõelda natuke teisiti. Rallisõitjana peatusime lihtsalt korraks ja ütlesime "moro". Nüüd tuleb inimestega rääkida ja vaadata, kuidas olukord on," sõnas Latvala.

Kahest esimesest tööpäevast konkreetsemalt rääkides lisas soomlane: "Olime koosolekul esimesed, kes 2021. aasta ja tulevikuplaanid läbi vaatasid. Seejärel korraldati infotund, kus kõik töötajad olid koos ja mind tutvustati uuel töökohal."

"Pärast seda tegeldi tööarvuti ja e-postiga ning tehti telefon korda," lisas Latvala naerdes.

Toyota alustab uut hooaega seniste sõitjatega - valitseva meistri Sebastien Ogier, Elfyn Evansi ja Kalle Rovanperäga.

Hooaja avaetapp peaks kavas olema 21.-24. jaanuaril Monte Carlos, kuid selle toimumine on suure küsimärgi all, sest Prantsusmaa kaalub rangemate koroonapiirangute kehtestamist. Ilmselt selgub ralli saatus sel neljapäeval.