Rovanperä on hetkeseisuga ainus soomlane, kes teeb tänavusel hooajal autoralli MM-sarjas kaasa täishooaja uue MM-sarja kõrgeimas klassis. M-Sporti esindav Teemu Suninen teeb viimaste teadete kohaselt osadel etappidel kaasa uue nimega Rally1 arvestuses, aga mõnedel rallidel hoopis Rally2 klassis. Mullu M-Sporti kuulunud Esapekka Lappi tänavuseks aastaks üheski tiimis lepingut ei teeninud.

Mida arvab Lappi 20-aastase Rovanperä võimalustest? "Kalle on kindlasti parem kui eelmisel hooajal. Mõnedel rallidel on näha tema kogenematust WRC masinaga, kuid osadel etappidel võitleb ta kindlasti võidu nimel," rääkis Lappi Ilta-Sanomatile.

"Kalle sõitis möödunud aastal targalt. Sellest hetkest, kui ta oma riskiläve tõstab, paranevad ka tulemused. Tegelikult suudab Kalle arendada kiirust ka ilma liigseid riske võtmata," arutles Lappi, kelle hinnangul on Rovanperäl head võimalused heidelda võidu nimel kahel tänavu Soomes toimuval MM-rallil ning ka Rally Estonial. "Vähemalt ühe võidu teenib ta kindlasti. Usun, et võib ka rohkem võite tulla."

MM-tiitli nimel heitlemist Lappi noorele kaasmaalasele veel ei ennusta. "Loomulikult loodan, et eksin. Küll ka Kalle kord ühel hetkel tuleb," sõnas soomlane.