Pooleteise kuu pikkune WRC paus on läbi ning podcast "Kuues käik" on samuti tagasi, et tuua rallisõpradeni sel hooajal veel neli saadet. Saatejuhi Gunnar Leheste külaline on Eesti üks paremaid rallimehi, isegi tipu poole kiikav Roland Poom.

Monza ralli avasaates vaatame veidi tagasi neljapäeval juhtunule: Elfyn Evansi äpardusele testikatsel ja mitte just kõige kindlamale esitusele esimesel 4,3-kilomeetrisel katsel, Takamoto Katsuta katkestamisele ning Sébastien Ogier' katsevõidule. Samuti arutleme, kui väärtuslik või väheväärtuslik tänavune MM-tiitel üldse on koroona tõttu lühikeseks, vaid seitsmeetapiliseks jäänud hooaja tõttu. Hindame, mis võiks sõitjaid ees oodata reedel, kui kihutatakse veel koonuste vahel ja Monza ringraja ümbruses, ning laupäeval, mil hakatakse kilomeetreid mõõtma mägedes.

"Kuuenda käigu" meiliaadress kuueskaik@delfi.ee ootab kogu rallinädalavahetuse jooksul kuulajatelt küsimusi või lihtsalt tagasisidet/ettepanekuid. Saadet võib kuulata ka teistes taskuhäälingurakendustes, nagu Soundcloud, Google Podcasts, Apple Podcasts, Spotify, iTunes jt.

Head kuulamist!

1x
00:00