Meeke'i jaoks algas ralli hästi, kui mees oli reedese päeva lõpuks teisel kohal, kaotades meeskonnakaaslasele Jari-Matti Latvalale 1,2 sekundiga. Laupäevasel kolmandal katsel aga tegi mees avarii ning pidi päeva varakult lõppenuks lugema. Pühapäeval pääses Meeke uuesti starti, kuid sõitis vastu kivi ja pidi ralli katkestama.

"Kui me pühapäeval taas sõitma hakkasime, polnud meil eriti midagi, mida püüda," vahendas Rallit.fi põhja-iirlase sõnu. "Olen endas väga pettunud. Tegin ühe lolli vea."

"Ees oli pikk vasak kurv, kuhu ma sisenesin külg ees, kuid jäin veidi kõhklema. Ühel hetkel vajusime liiga teelt välja ja loomulikult sõitsime suure kivi otsa," selgitas Meeke pühapäevase avarii tagamaid. "See ei olnud kohe kindlasti nädalavahetus, mida ootasime. Peame end Saksamaa ralliks kokku võtma."

Meeke'i parimaks tulemuseks tänavu on Argentina etapi neljas koht, üldarvestuses hoiab ta 60 punktiga seitsmendat kohta. MM-sarja üldliider on Ott Tänak 180 silmaga, kellele järgnevad Sebastien Ogier (158) ja Thierry Neuville (155).