Autoralli MM-sarjas oli viimati totaalne valitseja 2016. aastal, kui Sebastien Ogier triumfeeris individuaalses arvestuses ning Volkswagen oli kindlalt parim tootja.

2016. aasta hooaja järel lahkus Volkswagen aga ootamatult MM-sarjast ning toona ennustati, et Hyundai võtab üle nende koha ning Lõuna-Korea tiimist saab sarja domineeriv võistkond. Läks aga teisiti. 2017. aastal oli võistkondlikus arvestuses parim M-Sport, mullu võitis võistkondliku tiitli Toyota ning tänavu on selle suunas liikumas Hyundai.

Viimase aja kuulujutud viitavad sellele, et Hyundai meeskond on tulevaks hooajaks käed löönud värske maailmameistri Ott Tänakuga. Esimesena tuli säärase spekulatsiooniga välja Autosport ning seejärel on samasuguse uudise vormistanud veel mitmed Soome ja Hispaania väljaanded.

Kui nii peakski minema, siis kihutaksid tuleval hooajal Hyundais nii Tänak kui ka Thierry Neuville ning kolmandat autot jagaksid Dani Sordo ja Sebastien Loeb. Kui antud kooslusele otsa vaadata, siis võib tõdeda, et väga palju tugevamat meeskonda ei ole võimalik WRC-sarjas kokku saada. Seega ei oleks üllatava, kui Hyundai oleks järgnevatel hooaegadel MM-sarjas sama domineeriv meeskond nagu seda oli Volkswagen aastatel 2013 kuni 2016.