"2019. aastal võidetud MM-tiitli väärtuses ei kahtle keegi, aga Hyundai i20 masina roolis ei tundu kõik päris kokku sobivat," kirjutas portaal Tänaku kohta, kes lõpetas hooaja kolmandal kohal. "Loomulikult ei ole palju sõitjad, kes suudaks seitsme etapiga teenida ühe võidu ja kolm teist kohta, aga siiski on jäänud mulje, et midagi Oti i20 pardal ei toimi kõige paremini. Ka debüüt Monte Carlo rallil, mis lõppes sensatsioonilise avariiga, ei aidanud hooaega õigetesse rööbastesse suunata."

Kui Tänak sai seitse punkti, siis teise Hyundai sõitjana täishooaja kaasa teinud Neuville kogus viis silma. Neuville alustas hooaega Monte Carlo ralli võiduga, lisaks lõpetas ta kahel korral teisena. Samas jäi belglane kolmel rallil sootuks punktideta.

Ainsana pälvis portaalilt maksimaalse tulemuse ehk kümme punkti seitsmenda MM-tiitli pälvinud Sebastien Ogier. Kõrged hinded said ka Ogier' tiimikaaslased Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä.

Tänavu kaks rallit võitnud ja veel hooaja viimase etapi eel liidrikohta hoidnud Evans teenis üheksa punkti. "Veidike rohkem kogemust ja külmaverelisust oleks olnud piisav, et me räägiks praegu hoopis teistsugust juttu," vihjas portaal Evansi avariile Monza rallil, mis ta suurest mängust kukutas.

Esimest täishooaega WRC-s teinud Rovanperä sai hindeks 7,5. Rovanperä sai Rootsis kolmanda koha, lisaks paistis ta silma punktikatse võitudega Rootsis ja Rally Estonial. Kui välja jätta katkestusega lõppenud Sardiinia ralli, mahtus Rovanperä alati esiviisikusse. Toyotaga pooliku programmi kaasa teinud Takamoto Katsuta teenis 4,5 punkti.

Hyundai sõitjatest sai kõrgeima hinde hoopis Dani Sordo (8/10), kes tegi kaasa vaid kolmel etapil. Mehhikos mees küll katkestas, kuid Sardiinias tuli võit ja Monzas kolmas koht. Samuti pooliku hooaja kirja saanud saanud Craig Breeni hinne jäi 6 ja 7 vahele. Iirlane tegi tänavu kaasa vaid kahel rallil. Kui Rootsis oli Breen seitsmes, siis Rally Estonial üllatas ta teise kohaga.

M-Spordis sõitnud soomlased Esapekka Lappi ja Teemu Suninen teenisid mõlemad kuus punkti. Sunineni parimaks jäi Mehhiko ralli kolmas koht, Lappi oli kahel korral neljas. M-Spordiga pooliku programmi kaasa teinud Gus Greensmith teenis 4,5 punkti.

Lisaks hindas portaal Mads Östbergi (tänavune WRC2-sarja meister), Jari Huttuneni (WRC3-sarja meister) ja Tom Kristenssoni (JWRC-sarja meister). Kõik sõitjad pälvisid kaheksa punkti.