Kuna nii Dani Sordole kui Sebastien Loebile on Soome ralli vastumeelne ning Andreas Mikkelsen on esinenud alla oma võimete, ei tea Hyundai meeskond siiani, kes Soomes Thierry Neuville`i kõrval stardib.

Loebil on tänavusel hooajal Hyundaiga leping kuueks etapiks ning kuna ta asendab viimaste uudiste kohaselt Portugalis Mikkelseni, saab ta seal kirja juba hooaja viienda ralli. Kuues etapp oleks prantslase jaoks väga suure tõenäosusega oktoobrikuine Kataloonia ralli.

Küsimusele, kas Loeb on valmis ka Soome rallil osalema, vastas ta: "Ei, ei ei. Ma ei taha Soomes sõita. See on puhkuse ajal."

Vahepeal spekuleeriti, et endine Hyundai sõitja Hayden Paddon saab Soomes võimaluse, kuid Motorsport.com-i andmetel on see variant tänaseks ära langenud.

Viimastel andmetel võib Soomes seetõttu Hyundai rooli pääseda 25-aastane soomlane Jari Huttunen. Hyundai tiimi direktor Andrea Adamo eelistaks aga starti saata oma põhisõitjad.

"Tänapäeval on selgelt näha, et kui sa üheks etapiks rooli hüppad, ei suuda sa kiire olla. Tase on niivõrd kõrge. Need pole enam Lancia ajad, kus [Jorge] Recalde või [Pentti] Airikkala võisid masinasse hüpata ja kohe rallivõidu eest võidelda. Tänasel päeval on võistlus niivõrd tihe, kolmepäevasel jõuproovil käib võistlus kümnendiksekundite nimel," sõnas Adamo.

Hyundai meeskond pole varem Soomes kunagi poodiumile jõudnud, kuid tänavu tuuakse just selleks etapiks rajale uuendatud i20 Coupe WRC masin. Adamo kinnitusel arendatakse edasi eeskätt aerodünaamikat.