Hyundai Motorsport otsustas ajaloolise saavutuse puhul pidada Saksamaal Alzenaus asuvas peakontoris peo koos enam kui 200 töötajaga, kes kõik oma panuse Hyundai edusse WRC-s on andnud.

Hyundai naases autoralli MM-sarjas 2014. aastal. Viimasel kolmel hooajal lepiti üldarvestuses teise kohaga. Tänavuse hooaja eel toodi meeskonna pealikuks itaallane Andrea Adamo, kelle esimesel aastal ka kauaoodatud tiitel lõpuks ära tuli.

"Väga harva on meil koos võimalus vaadata tagasi hooaja jooksul tehtule," sõnas Adamo. "Seega on väga tore jagada MM-tiitlit inimestega, kes siin Alzenaus selle kõik üldse võimalikuks tegid."

Adamo paistis lõppenud hooajal silma julgete otsustega, kui tegi pidevalt sõitjate seas vangerdusi. Ainsana sai täishooaja kirja Thierry Neuville. Ülejäänud kahte autot jagas Adamo koguni nelja sõitja vahel (Andreas Mikkelsen, Sebastien Loeb, Dani Sordo ja Craig Breen).

"Otsus sõitjatega muudatusi teha osutus õigeks," jätkas itaallane. "Olen väga tänulik oma meestele, et nad mõistsid ja aktsepteerisid olukorda, ehkki seda polnud alati lihtne teha. Kogu Hyundai tiimile tahan aga öelda seda, et järgmine tahame olla veelgi tugevamad konkurentide vastu!"

Hyundai sai uueks hooajaks vägeva täienduse, kui meeskonnaga liitus värske maailmameister Ott Tänak. Lisaks teeb täishooaja kaasa Neuville. Kolmandat autot hakkavad jagama Sordo ja Loeb ning väidetavalt peetakse läbirääkimisi ka Craig Breeniga.