Varem oli Hyundai pressiteate vahendusel teada andnud, et Austraalia rallil kihutavad nende autodega Thierry Neuville, Dani Sordo ja Mikkelsen, kuid äsja avaldatud lõplik osalejate nimekiri paljastas tiimi viimase hetke vangerduse.

Ajakiri Autosport on püüdnud Hyundailt vangerdusele kommentaari saada, kuid seni tulutult. Viimane meediale läkitatud sõnum oli eile kinnitatud leping Ott Tänakuga, kuid Breeni kaasalöömist Austraalias ei mainitud selles sõnagagi.

See uudis seab ühtlasi kahtluse alla Mikkelseni tuleviku. Norralasel puudub hetkel järgmiseks aastaks leping ning hiljuti lõpetas ta ka sidemed oma senise mänedžeriga.

Hyundai juhib konstruktorite arvestust Toyota ees 18 punktiga.

Eile selgus ka, et Citroen ei pane Austraalia rallil välja kolmandat autot, kuna Sebastien Ogieril pole enam võimalik sõitjate tiitlit püüda. Esialgu plaaniti sellesse autosse panna norralane Mads Östberg, kes on sel aastal arendanud Citroeni R5 autot.

"Austraalia ralli jääb meie jaoks kahjuks ära," teatas Östberg sotsiaalmeedias. "Meie osalemine sõltus Sebi tiitlilootustest. Kõik te teate, kuidas see lõppes."